Χείλη

Τα χείλη αποτελούν σύμβολο της θηλυκότητας για μια γυναίκα και είναι ένα τμήμα του προσώπου που η γυναίκα ασχολείται μαζί του από μικρή ηλικία.

Αρκετές γυναίκες ενοχλούνται από την νεαρή τους ηλικία με το σχήμα και τον όγκο των χειλιών τους ιδίως αυτές που έχουν άτονα και υποπλαστικά χείλη αλλά και αυτές που θα ήθελαν να τα τονίσουν λίγο παραπάνω για να πάρουν το όγκο και την εμφάνιση που θέλουν.

Η κατηγορία αυτή ανήκει στην αυξητική χειλιών που περιγράφουμε στο εξειδικευμένο web site μας www.Lip-plasty.gr

Πέραν αυτού όμως τα χείλη συμμετέχουν στην εξέλιξη της γήρανσης του προσώπου με αλλαγές που αφορούν είτε την λεπτή ρυτίδωση του δέρματος του άνω και κάτω χείλους (γραμμές του καπνιστού),την πτώση των γωνιών του στόματος,την ατροφία των χειλιών,τις πανάδες του δέρματος,την κάθοδο των χειλιών προς τα κάτω και αύξηση της απόστασης από την μύτης τις περιστοματικές ρυτίδες (ρυτίδες της μαριονέτας) κλπ.

Η αντιμετώπιση γίνεται στα πλαίσια του όλου προσώπου και είτε αφορά όλη την περιστοματική περιοχή ή μόνο τα χείλη.

Οι τεχνικές που έχουμε στην διάθεση μας είναι τα ενέσιμα υλικά: Υαλουρονικό οξύ, λίπος, βοτοχ αλλά και κάποιες περιορισμένες απλές χειρουργικές τεχνικές όπως δερμοαπόξεση, αυξητική χειλιών μείωση του μήκους του άνω χείλους για να δώσουμε όγκο και νεανικότητα στα χείλη. Οι χειρουργικές τεχνικές αναφέρονται στο ειδικό μας web site για την αυξητική των χειλιών www.Lip-plasty.gr 

 

Διαβάστε πολύ περισσότερα στο κεντρικό website του Δρ Νώντα Καποσίτα


www.kapositas.gr