Μεταφορά λίπους στο πρόσωπο και τα χέρια

H μεταφορά λίπους είναι γνωστή και σαν μεταμόσχευση λίπους. Η μεταφορά λίπους γίνεται από περιοχές που το λίπος περισσεύει σε άλλες περιοχές του σώματος όπως είναι το πρόσωπο,τα χέρια,οι γλουτοί,το στήθος.

Οι περιοχές που μπορούμε να πάρουμε λίπος είναι η εσωτερική και η εξωτερική περιοχή των μηρών,η κοιλιά. Αυτή η μικροεπέμβαση βοηθάει στο να πάρει το άτομο καλύτερα αποτελέσματα αλλά και πιο φυσικά.

Πότε μπορείτε να βάλετε λίπος

Εάν έχετε στο πρόσωπο περιοχές που είναι άδειες η και όταν έχετε ρυτίδες βαρύτητας όπως είναι αυτές γύρω από το στόμα,ή γενικά θέλετε να αναζωογονήσετε το πρόσωπο σας.

Επίσης όταν θέλετε να φρεσκάρετε τα χέρια σας.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλες επεμβάσεις όπως είναι βοτοχ,άλλα ενέσιμα υλικά,λίφτινγκ, λιποαναρρόφηση κλπ,.

Τι πρέπει να λάβετε υπ'όψιν

Υπέρ

Κατά

Για να είσθε υποψήφιοι για μεταφορά λίπους πρέπει να έχετε περιοχές που μπορεί ο πλαστικός χειρουργός να πάρει λίπος όσο χρειάζεται για την περίπτωση σας.

Μεταφορά λίπους στο πρόσωπο και τα χέρια

Εάν έχετε περιοχές στο πρόσωπο όπως είναι γραμμές και ρυτίδες, όπως είναι οι οι ρινοπαρειακές αύλακες, οι γραμμές της μαριονέτας, ουλές από ακμή, ή θέλετε να αναζωογονήσετε το πρόσωπο σας με γεμίσματα που θα σας δώσουν νεανικότητα,ομορφιά και σφριγηλότητα στο πρόσωπο τότε μπορείτε να σκεφθείτε την μεταφορά λίπους.

Η τεχνική στηρίζεται στην λήψη λίπους με μικρο-κάνουλες,την επεξεργασία του λίπους και την μεταφορά του. Η τεχνική αυτή δεν έχει κινδύνους και σε έμπειρα χέρια δίνει φυσικά και καλά αποτελέσματα.