Τα ιατρεία: Αθήνα - Θεσσαλονίκη – Λευκωσία

Κεντρικό τηλέφωνο επικοινωνίας
2106401004

Αθήνα

Το κεντρικό ιατρείο του Νώντα Καποσίτα είναι στην Αθήνα.

Εδώ εξετάζει τους υποψηφίους κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη. Στο χώρο των ιατρείων εκτελούνται τα προγραμματισμένα ραντεβού που κλείνονται από την κεντρική γραμματεία τηλεφωνώντας στο 2106401004.

Κατά την διάρκεια του ραντεβού θα μιλήσετε αναλυτικά με τον γιατρό αφού πρώτα καταγράψει το ιατρικό ιστορικό και σας εξετάσει. Πολλές υποψήφιες και υποψήφιοι έρχονται αφού έχουν μελετήσει την επέμβαση που τους ενδιαφέρει και αυτό διευκολύνει το έργο του πλαστικού χειρουργού κατά την διάρκεια της συζήτησης που θα έχετε μαζί του.

Το κεντρικό μας ιατρείο βρίσκεται στην Δημητρίου Σούτσου 17,στη πλατεία Μαβίλη,δίπλα στην Αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας. Τις επεμβάσεις στην Αθήνα τις εκτελεί στην Βιοκλινική Αθηνών από το 2003.

Reception

Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη ο Κος Καποσίτας βλέπει τα προγραμματισμένα ραντεβού του σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία στην Αθήνα.

Τα ραντεβού του στην Θεσσαλονίκη τα επιμελείται η ιδιαιτέρα γραμματέας του και προσωπικά ο ίδιος όταν χρειάζεται.

Μπορείτε να καλείτε την κεντρική γραμματεία όλο το 24-ώρο στο 2106401004 για να κλείσετε ραντεβού.

Το ιατρείο στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται επί της Μητροπόλεως 86 στο κέντρο της πόλης. Τις επεμβάσεις στην Θεσσαλονίκη τις εκτελεί στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης από το 2010.

Λευκωσία – Κύπρος

Στην Λευκωσία ο Dr Νώντας Καποσίτας βλέπει και χειρουργεί τους ασθενείς του από όλη την Κύπρο σε δύο ιδιωτικές κλινικές στο Αρεταίειον Νοσοκομείο και στην κλινική Μητέρα και Παιδί (κλινική Παπαπέτρου).

 

 

Μπορείτε να καλείτε όλο το 24-ώρο για ραντεβού και πληροφορίες την κεντρική μας γραμματεία στο +302106401004