Αθήνα -Θεσσαλονίκη-Λευκωσία-Εξωτερικό

Κεντρικό τηλέφωνο επικοινωνίας
2106401004

Αθήνα

Στο κεντρικό μας ιατρείο που βρίσκεται επί της οδού Δημητρίου Σούτσου 17,στην πλατεία Μαβίλη ο Κος Καποσίτας εξετάζει τους ασθενείς του κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη κατόπιν ραντεβού. Στην Αθήνα χειρουργεί στην Βιοκλινική Αθηνών.

Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη εξετάζει και χειρουργεί ασθενείς από την βόρεια και κεντρική Ελλάδα κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 86 στο κέντρο. Τα ραντεβού τα διαχειρίζεται η ιδιαιτέρα του γραμματέας και προσωπικά ο ίδιος.

Λευκωσία

Στην Λευκωσία βλέπει και χειρουργεί ασθενείς από όλη την Κύπρο μετά από προγραμματισμό των ραντεβού. Τα ραντεβού του τα βλέπει και τα χειρουργεί στο Αρεταίειον Νοσοκομείο στην Λευκωσία

Απομακρυσμένες περιοχές

Για κατοίκους από μακρινές περιοχές όπως τα Δωδεκάνησα, Κρήτη, Νησιά Ιονίου, Νότια Πελοπόννησο, νησιά Βορείου Αιγαίου και το εξωτερικό μετά από χρόνια εμπειρίας απλουστεύσαμε τις διαδικασίες πριν και μετά τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής με αποτέλεσμα να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο αλλά και να μην σπαταλάτε περισσότερα χρήματα για μετακινήσεις και διαμονή.

Περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνίας με τον Κο Καποσίτα ανάλογα με την περιοχή που σας ενδιαφέρει
 www.kapositas.gr